Dec 22, 2006, 8:32 PM

Дар на пеперуда 

  Poetry
967 0 9
Ще дойде ден, повярвай ми, когато
в красива роза, болка ще превърне
и пеперуда ще роди от злато,
и теб с крилете златни ще прегърне.

Ще литне пеперудата в небето,
със себе си мечтите ти ще вземе,
ще стигне слънцето великолепно,
от неговия блясък ще отнеме.

При теб със слънчев блясък ще се върне
и с крилете пеперудени, добри,
сърцето ти ранено ще обгърне
и завинаги любов ще ти дари!
                   6.01.1999г.
           на теб, приятелко

© Пенка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??