May 11, 2021, 8:42 AM

Ден първи 

  Poetry
279 0 0

Ден първи на нашата любов

и до днес остана незапомнен.

Не разбрахме кога се случи.

Имаше ли го този първи ден

или просто го прескочихме.

Кога запърхаха пеперудите,

сърцата ни как се отключиха.

За нас всеки ден беше първи,

да обичаме дълго се учехме.

Такъв ще е и последният ден,

двамата сме уникален случай.

Нямаме си нашия първи ден,

а притежаваме цялата вечност.

Не беше любов от пръв поглед.

Нека бъде любов до последния.

© Паулина Недялкова

© Паулина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??