Jun 14, 2008, 4:22 PM

Денонощие 

  Poetry
500 0 4

 

 

Искам денонощие от триста часа

и всичките да са белязани със теб!

И толкова да са - ще са ми малко.

Ще ги изпълня до минута с обич.

Ще ги преливам бавно в теб.

Ще ги броя напред, а после наобратно

и пак ще са ми малко.

Ще ги разделям на секунди

и всяка ще разпъвам като час.

Ще я запълвам с още обич аз.

И пак ще са ми малко.

Искам денонощие от триста часа!

И ако може още малко.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??