Aug 25, 2013, 6:22 PM

Детенце 

  Poetry
339 0 3

Мило детенце! Сиво врабченце!

Цял ден хвъркаш! Цял ден пърхаш!

Като пеперудка пърхаш!

Да знаеш колко си ми мило!

В душата ми гнездо си свило!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??