Nov 13, 2007, 8:45 AM

Диагноза 

  Poetry
464 0 8
Че не съм съвсем нормален,
е безспорна диагноза,
щом убийствената проза
на театъра банален,
ежедневие наречен,
да ме смаже не успява!
Нищо, че ме подлудява
и ме тласка към Наречен!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??