Sep 6, 2017, 7:55 PM

Диалектика на хорицата 

  Poetry
307 0 0

Когато

            в самотата

                            от ярост

                                сърцето кърви,

едва ли чувстваш

                               болка

                                      от другите 

                                                       рани!?

Стискай зъби!

              "Кучетата лаят,

                      а керванът си върви..."!

Нека се

               пълнят 

                              очите!!!

Нека има

                 тирани –

за да раждат

                     борбата

           и друмищата 

                                невървяни...! 

© Шани All rights reserved.

08.08.1988г.

Сливен

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??