Mar 27, 2006, 6:21 AM

Дива 

  Poetry
804 0 0

Пясъка през пръстите се стича,
вълните се разбиват в морските скали,
вятъра дърветата съблича,
красиво е ,нали?
Да искам да живея,
да се радвам на морета и гори,
да бъда част от таз природа аз копнея,
и в сънищата ми дори..
Искам залеза огнен за изпращам всеки ден,
да гледам как угасват слънчеви лъчи,
луната да изгравя единствено за мен,
да се оглежда в морските води....
А сутрин чайки с писъка си да ме будят,
с новия ден да се раждам отново пак и пак.
да скитам аз щастлива,
неукроима,дива и красива...

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??