Mar 8, 2014, 10:22 PM

Днес съм по-истинска... 

  Poetry
752 0 10

Днес съм по-истинска...

Топли ръце, обич за мене откъсват,
прекрасни мигове, усмивки и Слънце,
истинска радост даряват
в сивото бягащо време...

Рисуват в сърцето ми Вечността,
превръщат в Жар-птици.
Днес съм по-истинска в реалността,
в лудостта и твоите докосващи мисли...

Къпя се под вълшебния дъжд,
окичен със венец от цветна дъга,
светещ над пеещата ръж...
Днес съм по-истинска и сякаш съм бяла магия!

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??