Jul 2, 2007, 11:36 AM

Добър вечер, моя любов 

  Poetry
2857 0 20
Добър вечер, моя мила любов!
Виж нощта, как навън е красива!
С пелена от звезди ни загръща за сън
и ни пръска с живителна сила!

Добър вечер, моя свидна любов!
Любовта си към теб ще докажа.
Ще целуна Луната в този син небосклон,
сладка приказка ще ти разкажа!

Добър вечер, моя сладка любов!
Аз ще бъда принцеса на бала
и когато удари дванайсет часа,
потърси ме, но мен ще ме няма!

Добър вечер, моя странна любов!
Кога на ,,Самота'' се прекръсти?
Толкова исках да не бъда сама,
а самотата сега ми харесва!

Добър вечер, моя луда любов!
Самотата сега аз прегръщам
и я скътвам дълбоко в сърцето си,
ала в мислите при тебе се връщам!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??