Feb 16, 2005, 11:43 PM

докосвания_І 

  Poetry
877 0 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

                                                      (с Телата на Дара33)

Алилуйя___________________________________________

Eзикът му пишеше_______ _
V_ERBUM CARO FACTUM EST

Хвалете Бога_____________
E_RBUM CARO FACTUM EST
Рърху тялото ú.___________
R_BUM CARO FACTUM EST
Въ светилището Му________
B_UM CARO FACTUM EST
Гърдите и се полюшваха____
U_M CARO FACTUM EST
Хвалете Го_______________
M_ CARO FACTUM EST
Надупена към него
Съ тръбенъ гласъ__________
C_ARO FACTUM EST
Топла и искаща___________
A_RO FACTUM EST
Хвалете Го_________ ______
R_O FACTUM EST
тТ го опипваше____________
O_ FACTUM EST
С ъ псалтиръ и арфа
С ръка___________________
F_ACTUM EST
Хвалете Го_______________
ACTUM EST

Дразнеше клитора ________
C_TUM EST
Със струнни______________
T_UM EST
И съ свирки______________
U_M EST
Клекна в нозете му________
M_ EST
Хвалете Го
Облиза го като сладолед___
E_ST
Съ възклицателни кимвали__
S_T
Той се изпразни__________ _
T
_________________________.

_________________Алилуйя

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??