Jun 2, 2007, 9:13 AM

Домът на Болката 

  Poetry
504 0 4
В дома на Болката е мрачно,
студено е и е зловещо.
В дома на Болката е тежко,
обгръща тя сърцето ми със клещи!

Тук няма радост и надежда.
Тук няма вяра и любов.
Единствено нещастие и мъка.
Единствено сълзи и самота!

Останали са тук душите
и други хиляди сърца.
Без вяра и надежда дните,
без обич пусто е в света!

Не идвай тук, върви напред,
не заслужаваш толкова тъга.
Тук пусто е и е самотно.
Във този дом не идвай ти сега!

В дома на Болката е мрачно.
В дома на болката е тежко.
Тук няма радост и надежда.
Тук няма вяра и любов!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??