Jan 19, 2022, 6:47 PM

Достатъчно 

  Poetry
296 3 3

Достатъчно се взирах в теб

и търсих обич там, където  няма.

Живота си ще продължа напред

и ще превържа всяка своя рана.

 

От раните аз белези ще имам, 

напомнящи за миналите дни,

но върху тях ще татуирам

любов, живот, звезди.

 

Мастилото със цвят ще ги покрие

и видимо ще бъдат заличени те, 

но иглата няма да зашие 

раните в раздраното сърце.

 

Достатъчно се взирах в теб 

и търсих обич там, където няма.

За раните си ще открия лек, 

защото търся обич, не измама.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_tmxCRRmNhM

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??