Apr 13, 2008, 11:09 PM

Дръж се ти за мен (текст за песен) 

  Poetry
690 0 4
 

Дръж се ти за мен

Дъжд от сълзи,

в него давиш се ти

и падаш в черен водопад от лъжи,

предаден и тих,

ти крачиш напред и

търсиш пътя към новия ден...

но ти не си сам...

 

Припев:

Дръж се ти за мен,

в труден миг опората

ще съм за теб,

не скланяй глава,

защото аз съм тук, до теб, завинаги.

Моментът тежък е,

без капка светлина,

ала тук, до теб,

е приятелска ръка...

Дръж се ти за мен,

в труден миг опората

ще съм за теб.

 

Загубил си дъх

от силния вик,

който опитваш

да запазиш в себе си.

Това боли, знам,

но по ще боли,

ако се предадеш

пред съдбата си,

ти не си сам,

не, не!!!

 

Припев:

 

Когато те боли,

не затваряй очи,

подай ръката си,

ще стопля сърцето ти,

защото чиста сила е

приятелството,

особено, когато то е истинско...

 

 Посветено на: Най-добрите ми приятели!

                                                                                 

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??