Apr 2, 2022, 8:48 AM

Духа 

  Poetry » Love
418 1 0

Най страшна ми е самотата.
Без любов, без смисъл е света.
Загивам щом обръгне ми душата,
загивам щом я няма любовта.

 

А вятърът? Вятърът прецака всичко!
Вилнее бясно вънка, незадоволен...
Усещам го, желанието му е едничко -
да свърши днес, да свършиш с мен...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??