Mar 27, 2013, 2:31 PM

думите 

  Poetry
567 0 0

Не мога да говоря, думите замръзват,
отблъскват, отдалечават даже мрака.
Силно в оковите на самотата те те връзват
и болката е силна, както да те гази влака.

 

Как да се изправя, щом сили не останаха?
Даже малките надежди се скриха надалече.
Думите сърцето ми в капана вълчи хванаха.
Пробито - стене, съхне, че кръвта сама изтече.

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??