Jul 19, 2006, 4:55 PM

Душа - птица 

  Poetry
781 0 0



Ще трошим стена,
стена от лед -
сто хиляди, милиони,
безчет.

Не със ядрени бомби
и химически щурм.

Ще трошим стена
от бездушни сърца
само с кротка
и нежна душа.

Посред руините
цветя ще цъфтят
сбрали силен богат
аромат от дъха на
настъпваща пролет.

Хей, хора строшили
стената с душа,
издигнете я, нека
видим и птицата в полет!


06.02.2003 г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??