Feb 24, 2007, 8:57 PM

Двама 

  Poetry
758 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Млъкваш. Сляпа тишина.
Език... Уста в уста.
Легло. Сатенени чаршафи.
Лягаш. Любим се после прави.
Свършваш. Сладък стон. Въздишка глуха.
Тръгвам си. Прашинка от боклука!

© Симона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??