Две очи като горящи факли
във нощта те търсят
с нежна топлина да те дарят.
Две ръце, тръпнещи и уморени
се протягат, сянката ти бледа да докоснат
в миг на радост и тъга.
Две сълзи парещи и светли
във безмълвен бяг се гонят,
за да те целунат, обич моя,
като падащи звезди.
А устните ми
с приглушени нежни звуци,
жадни и безмълвни
ще те търсят,
да се слеят в теб сега.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.
" А устните ми с приглушени нежни звуци,
жадни и безмълвни
ще те търсят,
да се слеят с теб сега."
Поздравление и много щастие!