Feb 8, 2009, 10:18 AM

Две капки вода 

  Poetry
517 0 7
Две капки дъжд.
Чашата преля.
Чаша вода.
Буря.
Ще я изпия.
Да се напия  с идеята,
че бурята ще премине.
Две капки вода.
По принцип еднакви.
Сякаш са същи...
солени сълзи.
Дъгата е двойна -
размита до облачност.
През нея ще мина.
Вместо през огъня.
Нека гори!
Две капки вода само.
Не са достатъчни
да го потуша.
Нека бушува в душата!
Защото
понякога само две капки вода
са достатъчни...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??