The work is not suitable for people under 18 years of age.
Страстна нощ... Пламтяща и дива...
Нощ забравила всяка задръжка и срам...
Нощ в която две тела неуморно се сливат,
загърнати само от любовния плам.
Ръце - водопади своята страст нежно изливат...
Устни от лава бавно изгарят плътта...
Греховни ласки двете тела горещо обливат...
Докосване нежно носи безкраен екстаз...
Неудържимо желание в бедрата вече напира...
В копнежно очакване слабините нежно горят...
Ритъма буен неусетно и страстно забързват,
нетърпеливи да стигнат до сладкия ад...
Сладостен стон тишината нощна пронизва..,
ухаещ на щастие от любовта...
После всичко потъва в сладка забрава...
Телата заспиват уморени в нощта...
Пламена Владимирова
снимка:нета
© Пламена Владимирова All rights reserved.