Jul 19, 2013, 8:54 PM

Дянков кара колело 

  Poetry » Parody
534 0 0

Един пожарникар ме спря веднъж.

Тиквеник е той един и същ.

Той ми каза: "При мен ела,

аз правя дюнера!"

Прости хора му повярваха

и подир него забягнаха.

Бойко като слънце построи метро,

а Дянков кара колело!

 

Бойко щракна с бухалки ей така,

 в океан от простотии върви сега.

Тигри вози със самолет.

Веждито храни Фидоска с мед.

Генерал един видях сега

с Цветелинка под ръка.

Бойко като слънце построи метро,

а Дянков кара колело!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??