Aug 5, 2008, 11:08 AM

Дъга 

  Poetry
831 1 12
Рисувай изгрева с усмивка,
къпи се в своите мечти,
вземи си от живота всичко,
и от дъгата топлина вземи.
Тя никога не е студена
и не умира след дъжда,
напротив...
ражда се и оживява,
и дава топлина и красота.
Събрала е нюанси нежни,
да топли нашите сърца,
с усмивка да заспиваме,
с надежди,
с усмивка да посрещаме деня.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??