Jul 11, 2006, 12:11 AM

Дъхът на морето 

  Poetry
1294 0 4
Дъхът на морето

С нежен полъх , с летен бриз
Аз открих , че има някоя като теб
Не можах да затворя очи докато не те видя пак

С дъх на рози и аромата на море
Ти ме омагьоса и ме промени
Аз съм твоя роб и чакам твоя знак

С надежда , че си моя нов спасител
Желаех да намеря пристан пак при теб
Но оставайки сам през ноща , аз бях в мрак

Дъхът на морето те изпари
Ти не можеш да дочакаш зората
За да си отидеш , скъпа
Не знаеш от какво бягаш
Не знаеш защо се криеш
Но обичаш да си сама

С летен залез и красива зора
Ти не можеш да приемеш , че е игра
Отказвайки да танцуваш с мен

С жарко слънце и цветя
Ти си красива на лунна светлина
Не искаш да свършва този ден

Дъхът на морето те изпари
Ти не можеш да дочакаш зората
За да си отидеш , скъпа
Не знаеш от какво бягаш
Не знаеш защо се криеш
Но обичаш да си сама

Но тази нощ ще те задържа
Ще ти покажа една малка магия
Какво е да целунеш морска сирена
Когато тя е изгубила пътя си
А на сутринта ще те върна обратно
Защото знам , че не трябва да си тук

Дъхът на морето те изпари
Ти не можеш да дочакаш зората
За да си отидеш , скъпа
Не знаеш от какво бягаш
Не знаеш защо се криеш
Но обичаш да си сама

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??