Jul 3, 2008, 10:39 AM

Дъждовни капки 

  Poetry
658 0 13
Нелепите
дъждовни капки
се стичаха безмълвно
по стъклото,
събираха праха,
довян от вятъра
и падаха
по-тежки от олово.
Когато взрях се,
за да видя облака,
не го видях – там, горе
под стрехата
се беше сгушила
самотна птица.
Нелепите
дъждовни капки
сълзи бяха...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??