Jun 13, 2007, 5:00 PM

Дълго ли? 

  Poetry
601 0 0
Още дълго ли няма да се виждаме, а само в сънищата
тихи ще шепнем съкровените думи на нашата обич?

Още дълго ли ще заспивам без теб и
ще се събуждам с твойто име? Дълго ли?

От изгрева до залеза, от залеза до утрото,
ти си в мен и ме изпълваш с обич.

Още дълго ли ще изпращам нощите с една
избуяла тъга в очите си?

Още дълго ли ще посрещам утрото както преди?

ДЪЛГО ЛИ?

© Мария Момчилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??