Apr 12, 2008, 10:52 PM

Дърво ли? 

  Poetry
471 0 0

Листата са самотни,

отдавна дъжд не е валяло.

Но под кората спомени дъждовни

събуждат времето заспало.

И хуква

през поля дървото,

понесло корени и клони.

Когато се почувства

тъй - самотно,

се втурва времето да гони.

© Дарина Дякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??