Дъщеричка
Имаш малка дъщеричка.
Тя красива е като звездичка.
За ръчичка щом я хванеш,
най-щастливия баща ще станеш.
Нека тя да е щастлива,
волна като самодива,
звънкият и смях да не угасва
колкото и да пораства.
Пътят и с цветя да е постлан.
Винаги да следва своя блян.
Вкъщи щом се прибере,
да я чака любещо сърце!
© Звезделина Василева All rights reserved.