Feb 18, 2011, 3:40 PM

* * * 

  Poetry
369 0 0

Достойнството

                     удостоява

 

Човек  достойнството понесъл

душа в достойнство потопява

 

Факла - светлина разнася

 

И така удостоени

   човек - душа

   са променени

   в красота са потопени

   красотата в красота

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??