Sep 28, 2022, 1:48 PM

:( 

  Poetry » Civilian
403 3 6

Целта на правителство, телевизия, радио и преса,
да бъде и българина, като всеки американски кретен,
манипулиран атом някакъв - гориво за прогреса,
в списък избирател на  вот .. ... ... мъртво роден!

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??