Jan 10, 2007, 12:46 PM

Един щастлив ден! 

  Poetry
1663 0 5
С усмивка утрото посрещам,
че съм някак си различна аз усещам.
От елексира на живота капка ще изпия,
за шепа радост, а не сълзи да трия.

Колко малко от деня ще взема,
доза сила... и ще сътворя поема.
Със слънцето, щастливо ще попея,
с лъчите ще танцувам и ще чувствам как живея.

С аромат на цвете тялото ми ще се носи,
а душата за още мигове ще проси.
Колко истини ми подари деня...
когато ме накара да се чувствам истинска жена!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??