Sep 9, 2007, 12:20 AM

Един за друг 

  Poetry
919 0 2
Обичам те и няма да се гордея,
а ще ти призная, че не мога да се владея.
Чуе ли ме някой, ще реши, че постъпвам неразумно,
а види ли ме, ще му стане ясно, че съм влюбена безумно.
Обичаш ме, това се вижда,
предпочете мен, а това другите момичета обижда,
да търся ли в себе си вината,
че аз съм за тебе жената?
Не искам за нищо да се виня,
такава съм, не ще се променя,
няма да го направя - 
да ме мрази, на когото не му се нравя.
Исках теб и вече те имам
от фенките ти обиди не взимам.
Мой си и пред никого не отричаш,
че страшно много ме обичаш.
Харесва ти, че съм по детски наивна,
не ми трябва ни пръстен, ни гривна
да бъда за теб най-красива,
на мен ми стигаш ти, за да съм щастлива.
Любовта ни никой не погази,
истински влюбените Господ ги пази,
че един за друг сме родени,
не можем да бъдем винени.  

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??