May 29, 2008, 12:53 PM

Единствена в сърцето ми! 

  Poetry
689 0 1
И както всяка нощ, аз пак погледнах към небето,
за да си припомня одавна забравени копнежи и мечти.
Но когато се отрони една звезда от небосвода ясен,
разбрах, че ти си единствената в сърцето ми!

Погледнах към онази снимка, на която бяхме ти и аз
и разбрах едно, че винаги ще си в моето сърце.
Погледнах към онзи пръстен, който ми бе дала
и тогава разбрах, че ти си ми всичко, завинаги.

Телефонът ми звънна с онази мелодия, която обичаше.
Вдигнах го и отсреща бе твоят лиричен и нежен глас.
Каза ми само едно: "Обичам те!"
И тези думи ми стигаха, за да заспя и да знам,
че ти завинаги ще си моята единствена любов!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??