May 11, 2017, 1:49 PM

Единственият 

  Poetry
394 4 7

Намерих го и е разкошен.

Красив и умен, и забавен.

Грижовен, нежен, мил, чаровен,

възпитан, щедър, социален.

 

Зарежда ме и ме обича,

и истински е, неподправен.

Към себе си като магнит привлича.

Накратко - той е идеален!

 

Прегръща ме с такава страст.

Целува без да се преструва,

И аз съм той, и той е аз.

И всеки миг любов си струва.

 

В очите му небе откривам.

А щом докосне с топли длани,

от благоговение замирам,

изчезват всички мои рани.

 

Намерих го и е разкошен.

Мой смисъл, сила и любим.

Реален е и е прекрасен.

Единственият! Моят син!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??