Feb 16, 2007, 8:08 PM

Единствено твоя 

  Poetry
782 0 5

 посветено на Поли и Дидо

 

Пиянска вечер, луди светлини...
силна музика звучи,
в тъмнината светят само две очи...

 

И в ритъма горещ на бара,
се впуснахме в луда надпревара,
кой, кого да сваля...

 

“Искам те” – говори твойто тяло

и в ритъма на танца,
сляхме се в горещо цяло...

И ето я и любовта..

Ненадейна, нечакана,
почука на мойта врата....

 

И вече много време е така,
едно за друго пулсират нашите сърца...

Може да не си до мен всеки ден,
но знам онова в гърдите  ти бие само за мен.

Може километри да ни делят,
но когато сме заедно телата ни не се щадят.

 

Както до сега в добро и лошо
с мен бъди!
Обичай ме, целувай ме,
лекувай с очи,
и аз единствено твоя ще съм

ЗАВИНАГИ!

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

<?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />

 

 

16.02.2007г.

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??