Jun 15, 2006, 10:12 PM

Една истинска любов 

  Poetry
994 0 3
Когато теб срещнах в онзи топъл ден,
когато зърнах те с очите си за миг,
аз си пожелах винаги да останеш с мен,
и проряза се от желание в тишината вик,
да бъда с теб някой ден.

И ето сега съм с теб...
отвсякъде по-истинска и щастлива,
осазнала истинският човек,
когато някога те бях съзряла.
Обикнах те откакто те видях...
не е лъжа това, а истина една,
не вярваш ли? Е, може би е така,
защото кой ще обича някой, който е виждал само на шега.

Запознах се с теб... казах си: "Толкова е красив",
не знаех за изтрадалото ти сърце
и за живота ти, толкова безчувствен и сив.
Появих се като светлинка в мрака,
исках да те направя по-щастлив
и с месеци, от опит и мъка,
преобърнах аз всичко в красота,
вдъхновена от любовта, която изпитвам към теб
и която завинаги ще остане в теб..
Една истинска любов...

© Даниела Джамбазова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??