Apr 19, 2007, 9:13 AM

Едно цяло 

  Poetry
493 0 0
1. Каза ми, тъй скоро май беше.
Каза ми, че никога няма да ме нараниш.
Каза ми, но всичко как само ти отсече
във всеки миг, в който ти ме раниш.

2. Каза ми, но защо ли пак не вярвам
в любовта, в която ти се вричаш пак?
Каза ми, но защо ли пак преследвам
този твой убийствен такт?

Припев: Не, не искам те!
Не, не ти си в мен.
Не, не обичай ме.
Ти си в мен, аз съм в теб, само мен, само теб... Ела ме вземи!

1. Ти си тук, не ме пускай от ръце!
Ти си с мен, как те искам само, знай!
Само мен и сърцето ми, момче,
сърцето, знай, ще те отведе в този рай.

2. Гледам те и не спирам да те обичам.
Гледам те, колко странно звучи!
Гледам те, не искам да спра да го изричам.
Гледам те, а всичко само мълчи!

Пр: 2х

Жанр: Авторска песен

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??