Sep 24, 2007, 4:17 PM

Едно момче 

  Poetry
652 0 0
Едно момче сърцето ми разби,
всички чувства в мене уби,
защото каза ми патка
и хукна след няква мулатка.
Аз не мога да обичам човек,
когото го вее вятърът лек
и където го отвее,
той там ще заживее.
Не го интересува вече любима,
навсякъде красавици има,
но стига с тези заблуди,
чувства в тях не ще събуди.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??