Apr 29, 2015, 8:21 PM

Едно момиче 

  Poetry
333 1 1

Видя той в мен едно малко момиче.

Видя той в мен едно крехко момиче,

но едно не успя да види той...

че аз неще бъда никога повече такава!

 

Видя той още очи безразлични.

Видя той още усмивките безлични,

но едно не успя да види той...

истините мои, под маска, добре скрити!

 

Видя сетне той сърце наранено.

Видя още той момиче победено,

но едно още не бе видял той...

как неговата близост болката лекува!

 

Видя още той, как усмивки в мен изгряват.

Видя после той, как любов те сътворяват.

Видя в мене радост, видя щастие, копнеж...

видя обич нова, която ще живее веч!!! 

 

 

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??