Dec 4, 2007, 11:18 PM

Ежедневно 

  Poetry
409 0 4

Заключвам врата.

После решетка.

Стена.

Стъпки.

Подметки.

В прахта ежедневна крача.

Стълби. Музика...

Прескачам локви.

Спирка.

Цигара.

Две-три бездомни псета

с тъжни очи.

И моите са,

но не им личи.

И МУЗИКА... МУЗИКА... МУЗИКА...

Заключи реалността зад решетките на слушалките.

Смачкай шума

и думите с volume на max.

Без синтаксис, без проза, без коловози

и клаксони...

Без затръшнати врати.

Само движениея.

Херметична вселена.

Музика, мисли, лъчи.

 СТУД.

И си в реалността...

ГРУБА

ГНУСНА

ГРОЗНА

ГУЗНА

ИЗХЛУЗЕНА

... докато смениш песента.

 

 

© Любомира С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??