Jun 23, 2007, 11:30 AM

Ела при мен 

  Poetry
995 0 5
Обичам те без капка страх
и всеки поглед ме изгаря -
магия, знам, е любовта
и никой миг не се  повтаря!

А всеки звук е като вик,
и всяка дума огън диша
и обичта ни като щит
докрай със теб ще ни закриля.

Ела при мен и остани!
Минутите са огнен пламък,
във който ний ще изгорим
и само пепел ще остане!

© Дора Ефтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??