Jun 22, 2006, 9:25 AM

Еротично 

  Poetry
5796 0 17

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Извиваше се тялото ти от неспирни ласки.
Гласът ти стана тих и приглушен.
Свалихме с тебе всички маски,
покоят беше нарушен.

А всичко стана тъй прекрасно,
сияе твоето лице.
Със устни се разходих смело,
по тръпнещото ти телце.

Герданче от целувки нарисувах
и обички от нежност ти сложих.
Запалвах те. С  ръцете  си палувах.
С езичето  те подлудих.

И щом за мене си готова,
във теб ще влезна с пълна сила.
След туй ще бъдеш като нова,
а аз спокоен ще те милвам.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??