Есен е!
Плажът отдавна е пуст
вълни уморени обливат брегът
и гларуси само безшумно кръжът.
Те спомен дали имат
за минали дни,
те тука остават
с надежда за хубави дни
и аз също съм с тях.
Есен е....
дните смаляват се пак.
© Румяна Щерева All rights reserved.