Oct 22, 2006, 11:53 AM

Есенна мъгла 

  Poetry
638 0 2

Есенна мъгла

пада над града.

Гарвани летят

високо на ята.

Хората вървят

облечени в палта.

Днес е май денят

За нещо-тра-ла-ла…

ЗА Никакви Неща

Не мислим май сега.

Просто есента

ни диша във врата.

Време е за чай,

препечен хляб,

сирене  и мармалад!

 

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??