(асоциация по спомен от последното)
Не им спряха пробивния бяг
нито стените, нито квотите,
нито граничните вишки.
И добрали се до катедралите чак,
наизвадиха ... пишки.
Европо, ти не унивай, стресирана,-
чака те бляскаво "Мулти-предстояще":
жените ти навсякъде пак
свободно ще дефилират ...
с бронирани гащи.
P.S. Каквото и да се каже,
едно, безспорно, е без съмнение -
Европа на викингите изгуби даже
инстинкта си за самосъхранение.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.