Dec 20, 2016, 10:34 PM

* * * 

  Poetry » Аcrostis
809 3 4

Лятото настъпва бавно
И те изпивам с поглед жадно
Плача, знам, че заминаваш
Само че, не искам ти да тръгваш още
Ако само знаеш, колко ще ми липсваш нощем

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??