May 12, 2013, 4:21 PM  

Неистински бюлетини 

  Poetry » Civilian
371 0 1

От ГЕРБ "китайските ни мандарини"

направиха неистински бюлетини.

Тъй бай Ганьо изборите фалшифицира,

та вота на гражданите да манипулира.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??