Jun 10, 2007, 6:28 PM

Фалшиви истини 

  Poetry
597 0 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Трудно е да оцелееш в този свят на лъжи,
в който единственото истинско нещо си ТИ!
Сълзи? Пак ли?
Вина? Ок, тя е моя!
Лъжливи са твойте очи
и всичко в теб измама е, нали?
К'во от т'ва, че имаш пари?
При мен така не върви!
Иди си при нафуканите ку*ки,
целите в целулитни бучки.
Да, точно ония - ниските, набитите в г*за развитите.
Кючеци ще играят, на микрофона ти ще пеят
и за пари к'во ли не ще правят!
Това е истината за света,
в който живееш ти!
- Да, точно... света на фалшивите истини!
Тръгваш си? - Нима?
И ще се върнеш може би с думите...
                                Струваш ми се сама!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??