Jul 14, 2013, 10:29 AM  

Фандъкова 2 

  Poetry » Civilian
393 0 0

Госпожо Фандъкова, замислете се!
Трагедия голяма на "Цариградско шосе".

Автобусните спирки там не са обезопасени.

Защо не измислите как от туй да сме спасени?! 

 

www.peticiq.com/-ostavka_kmeta_na_sofia

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??