Jan 22, 2006, 10:10 PM

флирт 

  Poetry
740 0 1

Флирт


Лице на манекен си слагам
и вито тяло с нежен крак
иобич непремерена ти давам
защо пак търсиш нечии знак.

По пътя кърши снага хубавица
неволно впиваш в нея ти очи
долавяш,че в леглото е лъвица
не си помисляй ще ти загорчи.

Твърдиш,че ме обичаш безрезервно,
но флирта женски ,знам,че ти е мил
и казваш,че за теб ще е безвредно
за малко да покажеш своя стил.


Та аз познавам мъжката душевност
защо ли се измъчвам от това
нали по мен със флирта вчера
обърнаха си сто мъже глава.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??