Aug 25, 2006, 5:20 PM

freestile с пълна газ през цяла БГ 

  Poetry
669 0 5
лек полъх от сайта на откровения
започвам без много обяснения
нет нямам... и компютър дори
влизам рядко и чета произведения на неоткрити звезди
на средата на България съм далече от дома
намирам компютър и започвам да редя
тук в монтана диалектът ме обърква
що сакаш ти? - това ме побърква!
но местоположението е различно
диалектно е... съвсем логично
липсва ми сайтът и гадна е мисълта
че не мога да побликувам онова което творя
това беше нещо от мен за вас
от улицата някой ме прибра
стопът бе дълъг но къс бе мигът
минах през къде ли не... България си е страхотна
видях какво ли не... България си е страхотна
опознах какви ли не... България си е страхотна
пътувайте и вие... България си е страхотна

поздрави на всички онези които пътуват по стоповете разни
поздрави и на онези които са готови да прибират непознати
поздрави на всеки който чувства се свободен
да прави кой каквото иска... това е призивът народен

С поредно извинение за поредната редакция... прави сте че България не е нито "българия" нито "БГ" ... Поклон пред Родината ни! :)

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • аз пък мисля,че е много добро :D
  • добре де...извинете за "БГ" просто така си се вписваше в ритъма и текста
    а що се отнася до мишо шамара...нека си пее за пари коли и жени не ме сравнявайте с него...
    все тая беше просто чувство с ритъм което исках да споделя...пък и не съм рапер...тъй че!
  • Смея да твърдя че българия отдавна не се пише България, ама нейсе...
  • Може да го подариш на Мишо шамара!
    Не лошо!
  • Когато се пише за България, човек трябва да го пише с нужното уважение. Родината не е нито "българия", нито "БГ".
Random works
: ??:??